Som en sommerbris

De små øyne, en latter

Det er så deilig når du kan se inn i noen øyne. Stirre på hverandre, flire , smile uten å si et ord. Det trengs ikke. Øyene sier så mye. Pupiller avslører en.  Når jeg ser på alle mine gutter avslører de en trygghet, en uendelig kjærlighet som ikke kan beskrives. Vi gjengir hverandres kjærlighet med få ord. Det er nesten som vi har vårt hemmelige språk. Et smil i øyne. En rolig pust, skuldre som er senket.

Etter en stund bryter en ut i latter, det er ingen grunn til det. Trenger heller ikke å være det.  Vi ligger på gulvet å ler, holder i hendene, eller sparker borti hverandres tær. Øynene møtes igjen. En ny dypt onde drag, sleppes rolig ut. Skuldre senker seg. Øyne som smiler, en  hjerte formede munn.
Dette er  balsam for skjelen.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits