et smil


 

Da har jeg lagt ut mitt første blogg innlegg med flere som er kopiert inn fra min dagbok over det siste året. Føles litt lettere.
Kanskje det er flere der ute som har det som meg. Oppturer og nedturer.

Jeg føler en liten glede. Sitter alene i sofaen med beina i kryss ser på tv mens jeg skriver, et lite vin glass på bordet. Programmet "livet som super rik" får meg til å leg og grine samtidig. Det er ikke akuratt slik jeg føler det nå. Jeg har over tiden gått fra og være ok stilt til å bli på smerte grensen. Å da mener jeg smerte grensen. Skulle ønske vi hadde slike kuponger som de har andre steder i verden. Da kunne jeg fint ha blitt en av dem som er super sparere som hobby. 
Det jeg mener er at for første gang i mitt liv voksne liv må jeg lære å leve av dagsbudsjett. Kanskje det kan bli spennende. Sier til barna mine og meg selv. Det er sunt og lærerikt og ikke alltid få nesten... alt vi peker på innen en vis foruft. 

I morgen får vi dommen om hvor ille det egentlig er. Forteller dere mer om det senere. Nå er det for ferskt og for vondt. Det er søndag, den tidlig påske solen har gått ned, og for første gang siden Torsdag kjenner jeg et lite smil. 
Ønsker dere alle en riktig fin sødag,
håper på mange følgere. :) 

- hjertes hemmeligheter 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits