jippi tenk jeg vant i Lotto....... :) :)


 

Jeg vant!,  endelig kan jeg betale ut gjelda. Endelig kan jeg hjelpe noen som trenger det. Jeg vil kunne støtte mine barn slik at de kan følge sin utdanningsdrøm uten en masse studielån. Endelig kan jeg få gi min mor tilbake. Gi henne det livet som hun så inderlig fortjener uten en bekymring for hvite konvolutter med små vinduer. Hverken for henne, meg selv, min familie. 

Tenk å få rulle, jeg har vunnet gevinsten til frihet på tunga.
Frihet og trygghet til så mange som mulig. Tenk så deilig det hadde vært. Men nei de ringte ikke meg i dag heller. Så nok noen dager,  uker, timer, år  med bekymringer og tårer. Lenge leve velferdsnorge, lenge leve tryggheten. Hvor ble det av velferdsnorge når oljekrisen satt inn. 

Lenge leve Norge som takket sine Arbeidsledige oljearbeidere.  Som på godt stavanger sies de har rauå fodle av pengar. Joda selg hytta, den ekstra bilen, Heldige de som har og  kan det. 
For noen blir ikke låna, kostnadene mindre med tanke på matprisenes økning. Samtidige matkrig  med Æ, fruktrabatt, coop, ta tre betal for to. som egentlig ikke er billigere pga en økning i utgangspunktet.


Hvor er oljepengene? Når skal velferdsnorge takke sine arbeidere for opparbeidelse av oljefondet. 
Oljearbeiderene har gjort det mulig i flere år om ikke generasjoner slik at oljenfondet er større en vi klarer og "telle" nuller. Burde ikke de fått tilbakebetalt litt som en stånad på nav utbetalingen? 

Med 12.000 uten arbeid bare i en region leves det på smerte grensen for flere. Andre handlelsnæringer må legge ned sin drift da de ikke lengre har kunder, pga oljefamiliene ikke lengre har råd til å unne seg den enkle ting som en frisørtime. Barn blir ved frivillig tavng tatt ut av barnehagen, aktiviteter pga foreldres manglende muigeht til og betale kontigenter. 

Lenge leve velferdsnorge. 

Tanken med innlegget er ikke å svartmale alt. Men hvor hadde Norge vært uten det sorte gullet? 

Jeg er evig takknemelig for egenandelen, helsetjenesten, tannlegetjenesten. Men uten arbeid får vellfersds Norge en ny  folkehelse sykdom. Bekymring og deprisjon med bivirkning. 

 

 

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits