Kanelsnurrer med en vri
 

Det er ingen som er så viktig for meg som min mor.  Uten om mine barn så klart ;)
Mamma er min største støtte, min heia gjeng om min bestevenn.

Mamma sier det som det er. Legger ingenting mellom linjene selv om hun noen gang burde gjøre det. Men ærlighet er vell det som gjør mest vondt.

Mamma har alltid vært der for meg på sin måte. Nå som jeg er i min tøffeste periode så er hun der for meg. Griner jeg så griner hun. Irriterer meg egentlig men samtidig så er det ekte. Hun vil meg mitt beste. Det gjør alle mammaer egentlig.

På 80 tallet var jeg andelenes. Jeg var den de på gata snudde seg etter pga jeg var mørkere en andre normenn. 

Mamma hadde en slik stolthet av meg. Hun voktet over meg, ingen skulle få skade meg. Ingen skulle noen gang få si noe stygt

Året 1985  jeg og noen venninner var ute og lekte. Hvor utav de blå hun ene jeg lekte med sa hun  ?dra tilbake dit du kommer fra din lille negerunge?.Jeg sprang hjem til mamma. Gråt ikke, men stoppet foran henne. ? hva er det lille venn, har det hent noe?? ja? hun som kommer på besøk av og til hos Alf sa at jeg måtte dra tilbake dit jeg kom fra siden jeg er en neger unge. Hva betyr det mamma??

Mammas ansikt laget en hel masse med rare uttrykk. Hun gikk ut på terrassen. Ropte på jenta. Jenta kom, hun leiet henne hjem til Alf. Fortalte hva som hadde blitt sakt. Mamma føyde til, Min datter er ingen neger unge, min datter er hjemmelaget. Så snudde vi å gikk ut av døren. På vei ut, snur mamma ansiktet sitt til meg og så inn til Alf og jenta. Jeg holder på og lage kanel I svingene. Er det noen som har lyst på er de ferdig om 20 min.

Slik er mamma. Urettferdighet håndteres så er vi ferdig med det. Vi sto alle paff igjen etter hendelsen. Jeg husker en slik stolthet, det er min mamma. Jeg er ingen negerunge jeg er meg og jeg betyr noe. Jeg er viktig, jeg er meg.

 
 

Én kommentar

charlotte79

23.02.2017 kl.00:08

Har ungen kontakt med min mamma... Men Eg selv skal være der får mine alltid!!! Gi de trygghet, stabilitet, masse kjærlighet og trygge rammer... <3 <3 En mor skal være en mor... en som går over lik for en.. en som setter barna mye høyere en seg selv.Hun skal alltid være der for barna. Både på godt og vondt <3 <3

Digger din mor!!! Sånne ting gjør at barna lærer å.sette grenser får seg selv <3

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits