Når sprekker fasaden

Når vet et en at det kun er en fasade? Når sprekker den ? 

Det er så mange flotte ordtak og utsagn. 
Fasaden, image, mm

Når sprekker en fasade, når kommer det ekte menneske frem, Når vet en om noe er ekte eller at en kan kunsten å late som. Jeg har det bra. 
Se på meg jeg er ACNE, LV, old school Adidas og alt som forventes. Når er det bra nok og si Hei, her er jeg og jeg har det ikke bra. Jeg kler meg som du forventer, jeg smiler og ler som jeg pleier, jeg gleder og trøster som alltid. Når kan en si hei, her er jeg, jeg bærer på en smerte som kun er min egen, ditt smil, din glede ser jeg, hører men lytter ikke til.

Når er det ok og møte noen på butikker. Hvor de ser deg, smiler " ja vell du er ute og handler, godt å se deg, hvordan har du det?
Hva sier du da du som ser på meg smiler, men jeg svarer ja, jeg handler, vet ikke hav jeg skal ha, fordi hodet mitt er ikke med meg, skjelen gråter, beina går av seg selv av ren rutine. Jeg har det ikke bra.

Smiler du like mye, eller går du mens du klappe rmeg på skulderen å sier det var dumt men godt å se deg.  

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.03.2017 kl.17:26

Jeg håper du får en fin søndag :-)

hjerteshemmelighet

05.03.2017 kl.17:30

Victoria Larsen: Takk, en god søndag til deg også :) Skriver nå om en spennende søndag sammen med barna. Håper du og få med deg det innlegget også :)

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits