skal, må, kanskje burde?

Er det ok og kjenne at en trenger en pause? 

Jeg trenger en pause for og kjenne på ting. Kjenne på følelsene. Akuratt nå er jeg ikke forelsket.Men jeg elsker deg.  Kenner jeg trenger tid til å finne ut av hva jeg vil. Når du har  et hus fullt av barn går du  og jeg på et samle bånd som ikke er i gata om å ta vare på en selv eller hverandre. 


Står opp, lager matpakke, pakker gymtøy, og avgåre med barna. Så er det meg selv, en halv kald kaffe i bilen, P2`s politisk kvarter i bakgrunnen mens jeg sjekker min kalender når er første møte. Så er dagen igang. 


Kl 15 er det hjem, tømme oppvaksemaskinen sette på en ny maskin med klær. MiIddag for så og kjøre barna til trening, Jo! det er en mann inni her som gjør en del men vi kvinner har et øye for mer detalje for hva som trengs å gjøres. 

Et lite pust i bakken før en skal hente barn på trening med mindre det er kamp og en må/ønsker  være tilstede. Som også oppkvinne er man tilstede. 

  

Det er en uke siden jeg skrev det ovenfor. Skulle ønske jeg skrev at det var den gang å nå er det anderledes. Men det er ikke det. Det som er anderledes er at jeg nå også skriver på en hjemmeeksamen da jeg i tillegg går på skole. 

Jeg trenger en pause, en pause av det normale. Kanskje jeg da vil kjenne på en lengsel etter det herlige kaotiske livet. 
kl er nå snart ni. Barna er i seng, jeg skriver et innlegg samtidig som jeg titter ned på bøkene ved siden av meg. Må lese, må skrive, må, må må. 

Takk for at dere tar en titt på bloggen min. Å lese andres blogger har gitt meg en glede å en følelse av normalitet. Takk alle dere vidunderlige bloggere. 

klem 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits