Kjære russ av 2017


Hvilken veivalg tar du ?, 
Hva ønsker du å huske fra din tid som russ?, 
Kjære russ, det jeg husker fra min russetid var lite søvn, Mc Donald meny på 5 min, Alt for lite russekort til alle barna som ser opp til en og ser på deg med beundring. Jeg husker sene netter sammen med venner, latter, mimring over tiden på vidergående, nye venner fra lange land etter kongeparken, nerver til eksamen, og planlegging av veien videre. Å helt klart noen drammer for mye i ny og ne 

Jeg mimrer nå 20 år senere over tiden med en stolthet og et smil. Jeg gjorde mine foreldre stolt. Jeg gikk rakrygget sammen med mine venner igjennom 17 mai toget. lite stemme igjen men fy så stolt, jeg hadde nå fullført. En eksamen igjen så var det gjort. 
Så jeg spør deg igjen kjære russ av 2017 hva ønsker du og huske fra din russetid? 
Slik det nå ser ut i media handler den om ufrivillig! sex, vold og rock and roll. 


Kjære russ, ta di riktige valga!

Gratulere med snart fullført videregåend

 

  #Aftenposten ">#Aftenposten  #Dagsavisen" target="_blank">#Dagsavisen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits