Familie og ferie

skal, må, kanskje burde?

Er det ok og kjenne at en trenger en pause? 

Jeg trenger en pause for og kjenne på ting. Kjenne på følelsene. Akuratt nå er jeg ikke forelsket.Men jeg elsker deg.  Kenner jeg trenger tid til å finne ut av hva jeg vil. Når du har  et hus fullt av barn går du  og jeg på et samle bånd som ikke er i gata om å ta vare på en selv eller hverandre. 


Står opp, lager matpakke, pakker gymtøy, og avgåre med barna. Så er det meg selv, en halv kald kaffe i bilen, P2`s politisk kvarter i bakgrunnen mens jeg sjekker min kalender når er første møte. Så er dagen igang. 


Kl 15 er det hjem, tømme oppvaksemaskinen sette på en ny maskin med klær. MiIddag for så og kjøre barna til trening, Jo! det er en mann inni her som gjør en del men vi kvinner har et øye for mer detalje for hva som trengs å gjøres. 

Et lite pust i bakken før en skal hente barn på trening med mindre det er kamp og en må/ønsker  være tilstede. Som også oppkvinne er man tilstede. 

  

Det er en uke siden jeg skrev det ovenfor. Skulle ønske jeg skrev at det var den gang å nå er det anderledes. Men det er ikke det. Det som er anderledes er at jeg nå også skriver på en hjemmeeksamen da jeg i tillegg går på skole. 

Jeg trenger en pause, en pause av det normale. Kanskje jeg da vil kjenne på en lengsel etter det herlige kaotiske livet. 
kl er nå snart ni. Barna er i seng, jeg skriver et innlegg samtidig som jeg titter ned på bøkene ved siden av meg. Må lese, må skrive, må, må må. 

Takk for at dere tar en titt på bloggen min. Å lese andres blogger har gitt meg en glede å en følelse av normalitet. Takk alle dere vidunderlige bloggere. 

klem 

 

Når sprekker fasaden

Når vet et en at det kun er en fasade? Når sprekker den ? 

Det er så mange flotte ordtak og utsagn. 
Fasaden, image, mm

Når sprekker en fasade, når kommer det ekte menneske frem, Når vet en om noe er ekte eller at en kan kunsten å late som. Jeg har det bra. 
Se på meg jeg er ACNE, LV, old school Adidas og alt som forventes. Når er det bra nok og si Hei, her er jeg og jeg har det ikke bra. Jeg kler meg som du forventer, jeg smiler og ler som jeg pleier, jeg gleder og trøster som alltid. Når kan en si hei, her er jeg, jeg bærer på en smerte som kun er min egen, ditt smil, din glede ser jeg, hører men lytter ikke til.

Når er det ok og møte noen på butikker. Hvor de ser deg, smiler " ja vell du er ute og handler, godt å se deg, hvordan har du det?
Hva sier du da du som ser på meg smiler, men jeg svarer ja, jeg handler, vet ikke hav jeg skal ha, fordi hodet mitt er ikke med meg, skjelen gråter, beina går av seg selv av ren rutine. Jeg har det ikke bra.

Smiler du like mye, eller går du mens du klappe rmeg på skulderen å sier det var dumt men godt å se deg.  

Hvor skal du i sommer?

Det finnes mange fantstisk plasser i verden. Men også flere nydelige plasser i Norge. Hvor ville du ha dratt om du skulle på ferie i Norge. 
Jeg fant en fin nettside som anbefaler plasser i Norge http://barnasnorge.no

BarnasNorge.no tilbyr en landsdekkende oversikt over aktiviteter for barn i alderen 0-15 år. 

  

Aktivitetsprofilene på nettstedet oppdateres regelmessig og etter beste evne. Arrangørenes opplysninger om åpningsdatoer og -tider, og priser, på aktivitetens nettsted eller sosiale medier er ikke alltid fullstendige. Det kan være lurt å kontakte arrangøren før du besøker aktiviteten hvis det er tvil om tilgjengeligheten

Denne siden kommer jeg til å nytte i vinterferien, påsken og i sommer.Har du noen gode tips er jeg veldig int. :) 

 
 

, Stavanger

Hvorfor starter jeg en blogg nå? Det handler mest om at jeg er i en vanskelig periode i livet mitt. Å trenger støtte og smil fra de som ikke kjenner meg. At jeg er Ok. I bunn og grunn er jeg vell en helt vanlig mor. Alle har sin bagasje. Jeg ønsker å dele min med dere. Mine tanker, gleder og sorg. Jeg har over tid skrevet en dagbok som jeg ønsker å legge inn her litt etter litt.

hits